Pallasz Athéné Egyetem

Facebook

Gyengénlátó Változat

BEMUTATKOZIK A PAE KERTÉSZETI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI KARA

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

BEMUTATKOZIK A PAE PEDAGÓGUSKÉPZŐ KARA

 

A karon olyan korszerű ismeretekkel rendelkező, vállalkozó szemléletű szakembereket képzünk, akik az ágazat legkülönfélébb területein, de akár egyéni vállalkozóként is megállják a helyüket.

Nagy hangsúlyt helyezünk a gyakorlatra, tehát tudásod a munkádban azonnal kamatoztathatod. Jól felszerelt laboratóriumokban, tangazdaságban, tanpincében, bemutatókertben, bemutató növényházakban és A termékfeldolgozó tanműhelyben gyakorolhatod be az elméletben megtanul takat.

Nálunk segítőkész légkör fogad, az oktatókhoz és a szolgáltatásokkal foglalkozó munkatársakhoz is bátran fordulhatsz tanulmányi és más kérdéseiddel, problémáiddal.

 

FELVÉTELI KÖVETELMÉNYEK

Alapképzésben: biológia, kémia, fizika, földrajz, természettudomány, informatika, matematika, idegen nyelv (angol vagy német), szakmai előkészítő tárgy .

Szakmai előkészítő tárgyak: építészeti és építési alapismeretek, gépészeti alapismeretek, informatikai alapismeretek, kereskedelmi és marketing alapismeretek, környezetvédelmi-vízgazdálkodási alapismeretek, közgazdasági alapismeretek, közlekedési alapismeretek (közlekedés-üzemvitel), közlekedési alapismeretek (közlekedéstechnika), mezőgazdasági ismeretek, faipari alapismeretek, elektronikai alapismeretek.

Mesterképzésben: szóbeli meghallgatás megadott témakörök alapján
Témakörök: kvk.uni-pae.hu
Szóbeli meghallgatás: 2017. június 2. 9:00

Duális képzés: bekerülés két lépésben (központi felvételi eljárás és vállalati kiválasztás párhuzamosan