Pallasz Athéné Egyetem

Facebook

Gyengénlátó Változat

PADMA ösztöndíj - 220 ezer forintos ösztöndíjat kaphatsz félévenként

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Padma ÖsztöndíjA kecskeméti székhelyű egyetem gazdálkodási és menedzsment szakján a duális képzés valódi életpályamodellt nyújt a hallgatók számára.

A Pallasz Athéné Egyetemre felvételiző gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatók tanulmányi eredményeik alapján, tanulmányi ösztöndíjban részesülhetnek. A Pallasz Athéné Egyetem által bevezetett duális képzés valódi életpályamodellt nyújt a hallgatók számára.

2016 szeptemberében indult el a gazdálkodási és menedzsment szak a kecskeméti székhelyű Pallasz Athéné Egyetemen, amely az országban jelenleg a hetedik legnagyobb létszámú képzés. A szakon tanuló hallgatóknak lehetősége van a duális képzés keretében valódi munkatapasztalatot szerezniük az egyetem duális partnereinél eltöltött képzési időben. A gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatók 16 duális partnernél, többek között a Magyar Nemzeti Banknál, az MKB Banknál, az Univer-Product Zrt-nél és a Hilti Kft-nél is szerezhetnek szakmai tapasztalatot a képzési idejük alatt.

A Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány a 2017/18-as tanévben is támogatja tanulmányi eredményeik alapján az egyetemre felvételiző gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatókat. A PADMA Alapítvány szemeszterenként 220 ezer forintos ösztöndíjat biztosít azoknak a hallgatóknak, akiknek felvételi pontszáma elérte a 350 pontot. A támogatásra minden félévben jelentkezni kell, ez a ponthatár az első féléves támogatás alapja, a második félévtől a 3,85-ös féléves súlyozott tanulmányi átlag a feltétel. Fontos tudni, hogy a támogatás nappali tagozatos hallgatóknak szól és a támogatás összege mindig az aktuális önköltséges képzés tandíjának az összegével egyezik meg.

Az ösztöndíj részleteiről és a jelentkezés feltételeiről a Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány honlapján lehet tájékozódni, a www.padmakecskemet.hu oldalon, a pályázati felhívást pedig innen lehet letölteni (pdf).