Neumann János Egyetem

Facebook

Gyengénlátó Változat

Egyetemi hírek

Nyílt napot tartott a Pedagógusképző Kar és a Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar

Nincs kategória 2018.01.10 10:49 2018.01.11 08:50

2018. január 9-én nyílt napot tartott a Pedagógusképző Kar, amely rengeteg érdeklődőt vonzott. A Kar előadással, kiállítóval és programmal várta az egyetemre látogató szülőket és jövendő hallgatókat. A Kar munkatársai igyekeztek minél több információt átadni a képzésekről a megjelenteknek.

Tovább olvasom

Látogass el a Neumann János Egyetem standjához az idei EDUCATIO Kiállításon!

Nincs kategória 2018.01.09 14:03 2018.01.09 14:04

- Neumann János Egyetem – Tudáshíd a sikerhez! -

A Neumann János Egyetem 2018-ban is részt vesz az EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, Budapesten. Minden érdeklődőt szeretettel várunk az NJE standjánál január 18-tól 20-ig a Hungexpo „G” csarnokában!

 

A „nagyszínpad”-tól balra, 135 nm-en elhelyezkedő standunkon helyet kap legnagyobb duális partnercégünk is, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., valamint Kecskemét Megyei Jogú Város is kiállító lesz.

 

A kiállítás remek lehetőség, hogy minden érdeklődő választ kapjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdéseire.

A hozzánk látogató diákok, továbbtanulni vágyó hallgatók és szülők tájékoztatást kaphatnak oktatóinktól, hallgatóinktól és résztvevő munkatársainktól az egyetem öt karának képzési kínálatáról, a hallgatói életről, duális partnereinkről, valamint két egyetemvárosunkról, Kecskemétről és Szolnokról.

Képviseltetik magukat továbbá hallgatói járműépítő csapataink, standunkon megtekinthető lesz a Megalux napelemes járművünk, valamint a látogatók fényképezkedhetnek a MotoStudent csapatunk versenymotorján is.

 

Az előző évekhez hasonlóan több érdekességgel készülnek karaink az érdeklődőknek, érdemes ellátogatni hozzánk! A látogatás minden résztvevő számára ingyenes!

 

A Neumann János Egyetem kecskeméti karainak képzéseiről az idei nyílt napokon is érdeklődhetnek, vagy látogassanak el az egyetem honlapjára:

http://www.uni-neumann.hu

 

Tovább olvasom

Együttműködési megállapodás a hallgatói- és munkaerő utánpótlás biztosításáért - Szolnokon

Nincs kategória 2017.12.14 12:12 2017.12.14 14:24

2017.december 14-én 11 órakor került sor a Neumann János Egyetem, és Jász-Nagykun-Szolnok Megye Tankerületi Központjai és Szakképzési Centrumai közötti együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírására Szolnokon a Gazdálkodási Karon. 

Tovább olvasom